OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Korleis er kommunikasjonen din med helsestasjonen?

Vi ønskjer å høyre korleis du som brukar våre tenester opplever kontakten og kommunikasjonen med helsestasjon-, skulehelse- og jordmordtenesta i dag. Undersøkinga er anonym.

Velkomen til Hyllestad kommune si nye heimeside

Vi er glade for å vise fram den nye heimesida vår.

Høyring budsjett og økonomiplan 2023 - 2026

HAFS barnevernteneste søkjer besøksheimar, fritidskontaktar og tilsynsførarar

Kunne du tenkje deg å vere besøksheim, fritidskontakt eller tilsynsførar? Ta kontakt med HAFS barnevernsteneste for ein uforpliktande prat og meir informasjon.

Jodtabelettar

Ved atomhendingar er det særskild viktig at barn og unge under 18 år, gravide og ammande tek jodtabelettar.  Direktoratet for strålevern og atomsikkerheit (DSA) tilrår deg å ha jodtabelettar heime.