Nye Hyllestad Skule

I helga er det meldt om støyande arbeid ved Hyllestad Skule. 

Støyande arbeid

Det vert utført støyande arbeid på Hyllestad i samband med rivingsarbeid ved Hyllestad skule, lørdag 9. og søndag 10. desember. 

Formannskapet sitt framlegg til budsjett og økonomiplan 2024 - 2027

Formannskapet sitt framlegg til budsjett og økonomiplan 2024 - 2027 ligg no ute til høyring til 14 desember 2023.

1.desember og stemningsfull konsert

Elevar og lærarar på 5. -10. trinn fekk vere med på ein intim og stemningsfull konsert med Sigrid Felde i Hyllestadhallen denne føremiddagen. 

Ledige stillingar i kommunen

Vi her ledig fleire ledige stillingar no, kanskje noko du eller dine kan vere interessert i?  

Er du allmennlege? Ph.d.kandidat? Ledig stilling i 100 %/ kombinasjonsstilling, kort pasientliste, normal arbeidsdag og val mellom fastløn eller privat praksis.

Er du vår nye fastlege? Hyllestad kommune søkjer deg som vil jobbe som fastlege enten fulltid, eller i kombinasjon som stipendiat i eit ph.d.-program knytt til Universitetet i Bergen. Stillinga er ledig frå 1. februar 2024.

Nye Hyllestad skule

Rivinga av taket på Hyllestad Skule er i gang.

Strøsand til privat hushald

Hyllestad kommune tilbyr gratis strøsand til private hushald. Du kan ta med deg bøtter/stamp og hente gratis strøsand til privat hushald på følgjande stadar: Skifjorden: På parkeringsplass ved Eide kai Sørbøvåg: På parkeringsplass ved Sørbøvåg båthamn/Hamneparken Hyllestad: Bak brannstasjon/DV på Myregjerdet Åfjorddalen: På parkeringsplass ved gamle Åfjorddalen skule Skor: Ved Holten bru (kryss til Solåsen)

Samarbeid! Saman om nyskaping i Vestland

Vestland Fylkeskommune inviterte til konferanse 23. og 24. november i Bergen. Overskrifta var SAMARBEID !  Saman om nyskaping i Vestland Dette var ei samling for kommunar og samarbeidspartnarar om innovasjon og næringsutvikling i Vestland. Formålet med samlinga var å lære av kvarandre, forbetre samarbeid og dele erfaringar, knyte nye kontaktar og bli betre kjende på tvers av kommunar og samarbeidspartnarar.

Nye Hyllestad Skule

Onsdag kom firmaet Norsk riving AS for å starte rivingsarbeidet på skulen.