Adressering

Hyllestad kommune har starta eit interkommunalt adresseringssamarbeid med dei andre HAFS-kommunane Askvoll, Fjaler og Solund. Me har fått inn æresmedlem i geoforum, Torbjørn Trageton som prosjektleiar. Torbjørn har tidlegare vore oppmålingsjef i Bergen kommune og prosjektleiar for adresseringa av Nordhordaland og Gulen.

Arbeidet starta våren 2015 der det vart laga lokale adresseforskrift, som var på høyring  i perioden 18.06.15 – 10.07.15. Den vart vidare vedtatt av formannskapet og i kommunestyret den 02.10.15. (Sjå her).

Vidare har det blitt laga ein adresseplan med parselloversikt (vegstrekningsoversikt) over heile kommunen, og denne planen var på høyring i perioden 09. oktober til 01.november. Planen blei revidert i høve til dei merknadane som kom inn, før han vart vedtatt den 27.11.15. (Sjå her)

Med adresseplanen på plass i slutten av 2015, så starta adressenamnsettinga i kommunen. Det er namnet på parsellen som avgjer kva adresse ein får. Namna vart utarbeid av administrasjonen, før dei gjekk til endeleg revidering av den kommunalt valde namnenemnda. I den påfølgande perioden var namna på høyring ifrå 05.04.16 til 25.04.16. Namna blei revidert i høve til dei merknandane som kom inn, før han gjekk til endeleg handsaming i formannskapet den 16.06.16. (Sjå her)

 

Meir info kjem etter kvart som prosjektet pågår.

Publisert av Idar Førde Blom. Sist endra 08.12.2016

 

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fann du det du leitte etter?
 
 
Login for redigering