Hyllestad kommune føl nøye med på situasjonen kring utbrotet av koronavirus, og tilrår at alle innbyggjarane held seg oppdatert hos Folkehelseinstituttet .

Har du spørsmål om koronaviruset kan du ringe Folkehelseinstituttet sin nasjonale informasjonstelefon 815 55 015.
Vi har òg etablert ei eiga telefonlinje lokalt dersom du er bekymra for smitte - 91875865 08.00 - 11.30 på kvardagar.

Her kan du søkje etter saker i kommunen. Du kan skrive inn ord som vert nytta i tittelen på saka du leiter etter i søkjefeltet, og trykkje 'søk' for å sjå ei liste over sakene som passar med søkjekriteriet. Dersom du ønskjer fleire alternativ, kan du klikke på 'avansert søk'-lenkja. Når du har fått lista over saker, kan du klikke på 'detaljar'-lenkja for å få meir informasjon om saka, samt ei liste over dokument som er knytt til saka.
Clear

Søk etter arkivsak: