OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Velkomen til Hyllestad kommune si nye heimeside

Vi er glade for å vise fram den nye heimesida vår.

Nytt design

Vi håpar det nye designet vår fell i smak.  Designet er utarbeidd i samarbeid med Acos og kommunane Askvoll, Fjaler, Høyanger og Solund.  Vi har oppdatert tenesteinformasjonen, ikkje alt er heilt på plass enno, men kjem!  Bruk gjerne "Søk"-knappen dersom du ikkje finn det du leitar etter.

Universell utforming

Vi har lagt vekt på at all informasjon skal vere universelt utforma, og har jobba med klart språk.  Dette for at det skal bli lettare for deg som les, ha mindre byråkratisk språk og meir forklarande overskrifter og lenker.

Gje oss gjerne tilbakemeldingar

Innhaldet på sidene er forhåpentlegvis forbetra og oppdatert.  Men - gje oss gjerne tilbakemelding dersom du ikkje finn det du leitar etter, eller om du oppdagar feil.

Tilbakemeldingsknappane finn du nedst på kvar side "Fann du det du leitte etter?".  Svar ja eller nei, legg gjerne ved ein tekst og oppgje e-postadressa dersom du ønskjer svar frå oss.