Har du spørsmål om koronavirus?  Ring den nasjonale publikumstelefonen til FHI 815 55 015, du finn òg mykje informasjon på FHI sin nettsider. eller på helsenorge.no sine sider.

Oppstart av taxi i Hyllestad kommune

Klikk for stort bileteSkadal transport Skadal transport Skadal Transport AS har tatt på seg å starte med taxitransport i Hyllestad kommune.

Det dei kan tilby er:

• Vanleg personbil
  • Rullestolbil
  • Minibuss opp til 22 seter

Planlegging er viktig

Skada taxi har eit ønske om å kunne yte best mogleg service og ber derfor om å få bestilling. Bestillingar bør helst komme inn dagen før avreise, eller minimum 2 timar før avreise, viss det er mulig.

Dei kan ta alt av kredittkort, Vipps og TT-kort.

Når det gjeld prisar så er det vanlig taxitakstar som gjeld.  Det tek ikkje betalt for tilkjøring frå Dale i Fjaler kommune, kun betalt frå eksempelvis heimen til passasjeren til lege/tannlege.

Dei tar òg turar til og frå flyplass. Dei tar kjøring med minibussane der kan ein forhandle fram en pris på førehånd.

Sjåførar er Bjarte Skadal og Roger Holstad.

Vi har god kapasitet med flere bilar og bussar.

Vi har ingen avtaler pr dags dato med Helse Førde.

Vakt mobil Bjarte Skadal 91142446

Daglig leiar er Bjarte Skadal