Open dag på brannstasjon

Hyllestad kommunale brannvern inviterer hermed til open dag på brannstasjonen for sine innbyggjarar under den nasjonale kampanjen brannvernuka.

Dato og tidspunkt: 22. september 2018, kl. 11:00 - 14:00.
Stad: Hyllestad brannstasjon ved Myregjerdet

Det vil være aktivitetar for små og store på brannstasjonen, og vi vil tilby enkel servering av mat og drikke under arrangementet.

Vi håpar å sjå Dykk der!

Open brannstasjon.png - Klikk for stort bilete

Open brannstasjon er ein del av den landsomfattende informasjonskampanjen brannvernuka i veke 38. Heilt sidan 2002 har det blitt invitert både små og store brannvernarar til åpen dag på brannstasjonar landet rundt. I september 2013 hadde dei over 200 000 born og vaksne på besøk på over 300 åpne brannstasjonar frå Mandal i sør til Longerbyen i nord.

Er det eit ynskje om å få ein omvisning utanom denne dagen, så kan De henvende Dykk til brannsjef Bjørnar Drøsdal på e-post: bjornar.drosdal@hyllestad.kommune.no .

Bjørnar Drøsdal

Leiar Operasjonell drift & brannsjef