Hyllestad støttar Ukraina!

Det flotte Brannvernet i kommunen vår har teke initiativet til innsamling av redningsutstyr m.m til hjelp for redningstenste i Ukraina. Fotografiet syner brannvernmannskap frå Hyllestad brannvern då dei på lørdag klargjorde redningsbil med utstyr.

Pakken til Ukraina inneheld redningsbil (ambulanse), fleire aggregat, brannvenuniformar, ullklede, frigjeringsutstyr, hjelmar og sko.

Den kommunale redningsbilen er no ute av drifta til brannvernet, og Hyllestad kommune bestemt at den kan sendast til Ukraina. Bilen er i god stand og vil verte nyttig i redningsarbeidet der.

Utstyr som føl bilen er i stor grad sponsa av tilsette i brannvernet og frå bedrifter i området. Om du ynskjer å ta del i hjelpeaksjonen, ta kontakt med brannsjef Atle Tonning på telefon 975 30 458.

Torsdag 20. april klokka 12:00 vert det ei markering ved brannstasjonen på Myregjerdet, med ein siste finpuss av bil og utstyr, før turen går mot Ukraina på fredag. Turen til Ukraina er ei samkøyring med andre norske hjelpeorganisasjonar som har samla inn utstyr.

 

Så stikk gjerne innom Brannstasjonen torsdag 20. april klokka 12:00!

 

Lasting av hjelpeutstyr til Ukraina ved Brannstasjonen i Hyllestad.