Førehandsrøysting

stemmerett.jpg - Klikk for stort bilete Dersom du ikkje har høve til å røyste på valdagen 11. september, kan du røyste på førehand.

Publisert av Elin Garnes Solås. Sist endra 12.07.2017 av Elin Garnes Solås

Den ordinære førehandsrøystinga startar 10. august 2017.  Du kan røyste på førehand fram til og med fredag 8. september 2017.

I Hyllestad kan du førehandsrøyste på kommunehuset.

Du kan førehandsrøyste i alle kommunar i landet. På valdagen må du røyste i den kommunen du har registrert bustadadresse per 1. juli 2017.  Du kan røyste berre ein gong.

Vær merksam på at ikkje alle registerte parti i Noreg stiller til val i alle fylker.

Dersom du ikkje kan røyste på valdagen eller i den ordinære førehandsrøysteperioden, kan du avtale tid til førehandsrøysting før denne tida.  Du må då ta kontakt med Hyllestad kommune, tlf. 57789500, for å gjere slik avtale.

Åpningstida er 09:00 - 15:00.  Torsdag 1.9. og 9.9. er det utvida opningstid til kl. 19:00, samt laurdag 2.9.kl. 12:00 - 14:00.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fann du det du leitte etter?