Dialogmøte med leverandørar - Fleirbrukshall

400px-Hyllestad_komm.svg.jpg - Klikk for stort bilete Kommunen inviterer til dialogmøte med leverandørar i høve til bygging av fleirbrukshall 2.juni 2017 kl.11:00 på kommunhuset i kommunestyresalen.

Publisert av Stig Aron Tverberg. Sist endra 22.05.2017 av Stig A. Tverberg

Hyllestad kommunestyre har vedteke å bygge fleirbrukshall i sak 17/017 den 23.03.2017.

Vedtaket lyder slik:

«Kommunestyret vedtek å rive symjehallen og byggje fleirbrukhall på den tomta. Vidare ber kommunestyret samstundes administrasjonen om å byggje ein frittståande nøkkelferdig konsept/fleirbrukshall med alt interiør/utstyr på tomta som tilfredstillar behova til skulen for kroppsøving, med det innhaldet og kvalitetar som idrettslaget har spelt inn, og for innbyggjarane i Hyllestad. Dette oppdraget vert lyst ut på Doffin, der aktuelle leverandørar blir invitert til å levere løysing på praktisk utforming av hallen samt gje pris på nøkkelferdig anlegg, inkludert utstyr og interiør. Tilbodet bør og innehalde pris på riving og deponering av avfall. Kommunestyret legg til grunn at forhandlingar om detaljar vert løyst i tilbodsprosessen.»

Kommunen inviterer difor leverandørar til dialogmøte 2. juni kl.11:00

Påmelding sendast til plan- og utviklingssjef Stig Aron Tverberg på Epost: stig.tverberg@hyllestad.kommune.no med frist 1. juni 2017.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fann du det du leitte etter?