OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Blå Kors feriar arrangerar gratis ferietilbod og aktivitetar for barnefamiliar frå heile landet.

Blå Kors feriar arrangerar gratis ferietilbod og aktivitetar for barnefamiliar frå heile landet, og har no ute fleire ulike sommarferiar som kan søkjast om på vår nettside.

Blå Kors ferier er et gratis, rusfritt ferietilbud for familier som har rusavhengighet, psykiske utfordringer, eller lavinntekt tett på livet. Tilbudet gjelder for familier med barn i alderen 0-18 år fra hele landet.

Vi har 2 ulike typar feriar; organiserte feriar kor ein reiser saman med ei stor gruppe, og Hjerterom kor ein reiser åleine med sin familie.

«Hjerterom» er eit tilbod i samarbeid med campingplassar, hotell og feriestadar rundt omkring i Norge. «Hjerterom» er sjøvstendige feriar kor opphaldet er ordna av oss, men mat og innhald ordnast av familien sjølv.

Dei organiserte feriane er feriar saman med andre familiar. Då er det med ansette og Tidgjevarar frå Blå Kors som leiar samlingar og aktivitetar, og det vil være ca. 50 personar totalt. Det er felles måltid og program, men det er og tid til å være saman som familie.

 

Du kan lese meir om tilbodet til Blåkors, og finne søknadsskjema i denne lenka.

Til toppen